Home Activiteiten Producten Contact Sitemap Remote Support Privacy & AVG

Moment

 

Security & Zakelijk Serviceprovider Telecom • Internet Service Provider

Microcenter is uw Telecom Service Provider voor zakelijke telefonie

Of het nu om een klein aantal telefoontoestellen gaat die u gebruikt om bereikbaar te zijn of een enterprise oplossing met ondersteuning voor multi-site, Microcenter levert voor iedere situatie een passende VoIP oplossing. Aanvullend hebben wij diverse tools om comunicatie te integreren met diverse CRM oplossingen, desktop, tablet en mobiel (smartphone).Naast vaste telefonie via VoIP kunt u bij ons ook terecht voor uw zakelijke mobiele abonnement, eventueel met integratie van het mobiele abonnement in uw vaste telefonie-omgeving.

Wij leveren tevens VoIP toestellen van Yealink, indien u uw VoIP omgeving inclusief toestellen in een keer goed geregeld wilt hebben.

 

Internet Service Provider

Microcenter levert internetverbindingen voor de zakelijke markt.
U kunt bij ons terecht voor o.a.


Security

De invoering van de AVG, GDPR, maakt dat u extra bewust moet zijn van de beveiliging van uw automatisering. Wij kunnen samen met u inventariseren hoe het met de beveiliging gesteld is en passende oplossingen aanbieden om dit te verbeteren. Zo hebben wij onderandere clouddiensten die bestandsuitwisseling van gevoelige informatie op een AVG- goedgekeurde wijze kan uitvoeren. Ook beschikken wij over oplossingen om aanmeldingen op (netwerk)-systemen te voorzien van een extra beveiligingslaag om daadwerkelijke identiteit van de gebruiker zoveel mogelijk te waarborgen.

Wilt u meer weten over de beveiliging van uw (netwerk)systemen en hoe het met de AVG zit? Neemt u dan contact met ons op.