MicrocenterSecurity 1GOEDE ICT BEVEILIGING VAN LEVENSBELANG
Goede ICT-Beveiliging is van levensbelang voor uw organisatie.
Cybercriminaliteit groeit sterk en is big business. Uit onderzoek blijkt dat er in cybercriminaliteit veel meer geld omgaat als in de georganiseerde drughandel. De schade in Nederland bedraagt per jaar vele miljarden euro’s.

MKB-BEDRIJVEN ZIJN ZICH NIET BEWUST VAN RISICOS EN GEVOLGEN.
Veel MKB-bedrijven zijn zich niet bewust van de gevaren en de mogelijke gevolgen.
Hierdoor hebben veel bedrijven zelfs de minimale beveiligingsmaatregelen, zoals antivirussoftware en back-ups niet genomen, laat staan dat ze een goede firewall, spamfilter, beleid op wachtwoorden of het delen van documenten hebben. Veel ondernemers denken dat zij niet interessant zijn voor cybercriminelen. Cybercriminelen kiezen hun slachtoffers bewust uit. Een MKB-bedrijf met een slechte ICT-beveiliging is een makkelijke prooi.

De gevolgen van cybercriminaliteit worden door organisaties ernstig onderschat.
Cybercriminaliteit kan uw bedrijf veel schade berokkenen. Uw computers kunnen worden platgelegd, gevoelige informatie kan worden gestolen, gelekt, of gekidnapt. In het gunstigste geval wordt u ernstig in verlegenheid gebracht. Maar u kunt ook maanden werk kwijt zijn, grote imago-schade oplopen, boetes krijgen en klanten kwijtraken.

DE OPLOSSING.
MKB bedrijven hebben géén specialisten in dienst die de tijd, middelen en kennis hebben om het computernetwerken en alle voorzieningen daaromheen veilig in te richten en toe te zien op veilig gebruik hiervan.
Microcenter heeft deze specialisten wel en wij delen onze kennis graag met u en voorzien uw automatiseringssystemen graag van de juiste beveiliging. We gaan met u heel bewust op zoek naar de juiste balans tussen de beveiligingsmaatregelen en de daarbij behorende investeringen. Wij kunnen uw systemen, tegen geringe investeringen, naar een veel hoger beveiligingsniveau brengen door de juiste maatregelen te nemen, bewustwording te creëren en beleid te maken.

MICROCENTER, ONGEMERKT ALLES ONDER CONTROLE
alles ongemerkt onder controleOnze belangrijkste diensten zijn het op afstand beheren van computernetwerken, het monitoren van firewalls en antivirus- en endpoint-beveiligingssystemen.
Onze systeembeheerders bewaken continu de systemen en processen in uw automatisering en signaleren vroegtijdig potentiele problemen en lossen ze op, vóórdat u er last van heeft. Gebruikers van netwerken die beheerd worden door Microcenter ervaren significant minder problemen.

ZIJN UW GEGEVENS VEILIG?
Laat u door ons adviseren welke mogelijkheden er voor uw ICT-omgeving zijn.